> I huvudet på Josefine!

 
Jag älskar att vara tonåring och allt som tillhör den här perioden. Vänner, upplevelser, hjärta och smärta! 
Men jag avskyr det på samma gång. Dygnets timmar räcker inte riktigt till och jag vill göra allt. Jag vill gå på vilda hemmafester. Tända ciggaret efter ciggaret och försöka trycka ner den i någon annans hals för att istället blir ett levande askfat. Eller varför inte försöka trycka igenom en cigg med sin brända hand genom sin töjning för att sedan bränna både hår, öra och kind. Glöm inte bort skrattet som överröser dig när du inser hur jävla korkad du egentligen är.

Dricka sig så där galet lullig och snurrig så att du fnittrar åt precis allt och alla. Så att du morgonen efter vaknar upp med en så fruktansvärt äcklig andedräkt och en bultande fläskläpp och du ligger där i din säng. Stinker av nattensbravader med alkohol och rök och ett ton olika parfymer. Men du är nästan i ett euforiskt läge om man bortser från Sahara öknen i munnen för du vet att det här är bara början! 

Att få träffa underbara människor som hjälper till att forma dig till den du är. Träffas en fredagskväll som nästan kommer att bli din sista för att du kippar efter luft i ditt livs största skrattattack. 
Eller att få veta att en varm säng och en öppen famn väntar på dig!
När du haft din skrattattack eller dansat loss med favorit klackarna ja då har du någon som kan massera dina ömmande fötter, en person som längtar efter att få mjuka upp dina krampskratt kinder med kyssar. 
En person du kan vara dig själv med. Den personen du berättar alla hemligheter till.
"Jag lovar att jag inte berättar för någon (annan än honom)!!"

Det är bara med den här personen du kan vara så härligt spontan med. Att springa ner till bion 15 minuter innan filmen startar började nästan bli en standard. Svänga förbi Spicy hot och köpa hämtmat som ni äter i sängen framför en spännande serie som inte allt för många gånger slutar med att ni behöver spola tillbaka och kolla om eftersom ni distraherades av kyssar bland alla kuddar och täcken. Köpa hem fredagsmys för att komma på dagen efter att ni ska bli nyttiga och träna. Eller att bara ligga och njuta av varandras närhet.
Jag kommer garanterat vara avungsjuk på mina tonårsbarn!!

Nämnde jag att jag älskar att vara tonåring?