vår känslor!

idag är det den 30 april det vill säga valborg! ni anar inte hur skönt det är, så idag fick det bli en vårig outfit med öppna skor- vågat! sitter och inväntar Mia för lite umgänge och senare idag ska jag umgås med min pojk som sorgligt nog börjat jobba men vad ska man göra?  nu ska jag äta så det blir inte mycket till blogg idag :-) puss hej!

Jag gjorde det, gör det ni med!!

För varje pussbild fashionagainstaids får in så skänker H&M $1 (!!!!) Och det är ju bara och skicka in en bild. Kan ju vara en kindpuss bild eller familjepussbild. Jag vet inte men om det är så enkelt att få in pengar så är det väl bara att ladda upp en bild. Ta din kompis till exempel gör något!!

Jag laddade upp en bild med min pojk, klirr i kassan fick FAA för det. Dagens goda gärning!!!

40 års kalas!!

Var på 40 års kalas igår och gud vad roligt det var!
Körde typ något som man hade pistoler och skulle skjuta på varandra. Inga skydd förutom brills!
HAHA jag är så jävla kung! Vi körde runt omkring höbalar och ae fyfan vad roligt det var. Kände mig som en tvättäkta assasins. Blev inte träffad en enda gång och det är jag stolt över. Vilket jävla adrenalin. Tyvärr så gick det inte lika bra för Louise, Nicklas och Pontus då Louise fick två skott på kinden, Nicklas såg ut att ha blivit myggbiten i nyllet och pontus öra fick smaka på min pricksäkerhet. Så jävla roligt så jag dör!


Kollar runt och skriver CV för JAG ska skaffa ett jobb om jag så måste tvätta toaletter!

Afton!!