> Visualiseringscentret

Astrid astronaut

Galaxymask
Jag måste ha världens skönaste jobb!! Idag fick jag lära mig hur jag målar ansiktsmålningar och andra små knep! Jag fick bli målad av Jenny och jag målade henne. Tog tyvärr inga bilder på henne när hon blev klar. Men jag kan inte längta mer till jobbet. Nu väntar jag på Pontus ochvi ska åka och bada! Andra doppet i år, men vi får se hur det blir (:

> Glad midsommar!

 
Nu sitter jag här i fyrby och umgås med familjen. Sill och potatis är grejer det. Vädret hade kunnat vara med oss men det blåser på tok förmycket för att det ska vara skönt. 
Har ju införskaffat en egen dator så den hänger med överallt just nu! Så nöjd med den. Sitter och tar bilder med Theodor också. Kanske skulle ta och lägga upp någon video? Eller världen är nog inte riktigt redo för dem videosarna än.. 

> Tonåring

Hej kamrater. 
Sitter i mitt rum, i mitt skitiga rum. Med smutsigt hår som har stora korvar i håret pga att jag inte tvättat det på 3 dagar. Försöker dra igenom en borsta men det är ingen idé. Jag känner mig som en riktig tonåring just nu. Ätit morotskaka som frukost och jag funderar starkt på att boka tid och tatuera mig för mina besparade pengar. Jag vill täcka kroppen med konst. Jag ska ju jobba i sommar så jag kan ju spara dem pengarna? Dumt men man känner sig frestad!!