kvällstankar

När jag är som öppnast, sårbarast och ärligast anklagar du mig för att vara svag, töntig och knäpp. Den här frasen "Jag föddes inte för att behaga dig" är 100% sann. Men hela mitt liv, hela min tid tas upp för att spela den personen du tror jag är. Kall, ignorant och stenhård som inte visar en enda känsla. Aldrig fäller en tår eller som aldrig har problem. Jag är inte perfekt och min största rädsla är att du håller på att förstå det Jag är inte mer än mänsklig

kvällstankar!

Hallåjs igen.

Nu sitter jag och har kvällstankar igen! Eller rättare sagt kvällsåsikter!
Den här grejen med att ha en 60's look. Klänningar, kjolar, gubbskor och en kånken.
Sure, det är jävligt snyggt om du utstrålar den känslan. Om du har hittat det själv.
illusioner @ devote hon har en sjukt ball stil och hon var bland de första att faktiskt passa i den stilen.
Men alla muppar som härmas. DET.ÄR.PINSAMT!
Det är inte alla som passar i gubbskor - jag passar inte i gubbskor, tråkigt men sant!
Det är med storsta sannorlikhet att du INTE heller passar i gubbskor och second hand shopping.
Så himla tråkigt att folk inte kan hitta en egen väg, en egen stil. För det är PÅ TOK för tydligt när man apar efter någon annan och till råga på det ser mal placerad ut.

Usch!

Jag har ingen som helst stil. Eller jag föredrar att klä mig i svarta kläder. Men inte direkt någon stil. Så jag går omkring och rockar loss i den "hemlösa famor" stilen. tragiskt.

Nä nu ska jag försöka överföra lite bilder från le kamera och få in lite till beanspictures @ blogg

afton

Fika vs. svett

hurtig som jag är tog jag en löprunda runt strömmen förut, höll på att avlida! Gå inte ut och spring precis när ni vaknat, det gjorde jag och hade enbart tagit mig en bananas innan. usch svindeln på det men ja så nu ska jag träffa Sandra och så ska vi gå på stan och fika, mycket trevligt! Tänkte iallafall ta och visa en ytterst sexig bild, eller det finns det delade åsikter om en svettig böna i sina sämsta dagar! kommer nog ångra att jag la upp den här bilden men YOLO right? haha med den fula bilder sätter vi punkt! .