> Piercing

 
Hejsan kamrater!
Kan inte sova, har ångest men ändå jätte trött. Skolan tar kål på mig.. 
Som ni ser på bilden så har jag piercat mig! Tog den i Måndags men bokade den för drygt en vecka sedan. Måste verkligen hålla i mina pengar nu. Köpt en ny garderob, typ. Men jag skulle egentligen tatuerat mig men jag känner att jag vill kunna sola och bada nu i sommar så jag väntar tills solen försvinner. Då är det banne mig dags igen för en till. En uggla vill jag ha, vet redan hur den ska se ut och jag väntar bara på att pengarna ska börja rulla in så att jag kan plåga mig igen. Så mycket som man vill hinna med! Just nu för tillfället försöker jag att överleva skolan. Inte många dagar kvar nu, ett par kanske? Vojne, vojne,,

> livet är inte dagarna som passerar det är dagarna du minns


1. Fyllde i min tatuering (smärtsamt) 2. Fikade med Rebecca 3. Var på Cirkus med Pontus! 4. Glad tjej.
5. Typiska biljett bilden 6. Nattshoppade.. 7. flitig i skolan 8. beundrat min tatuering. 9. flanerat i Fyrby.
10. Städat mitt rum för en ny säng 11. Ätit god mat! 12. Njöt av vädret med Rebecca! 13. Umgåts med syskonsöner. 14. Titanic utställningen. 15. Subwayskulden är borta 16. fiskat!

Det här är vad jag har gjort dem senaste dagarna/veckorna. Helt sjukt vad tiden går fort alltså. Snart är det dags för andra roligheter och jag klagar inte längre. Orkar inte lägga ner tid på onödiga saker. Ska sova snart och börja fredagen med ett toppen humör! Haha..

> Kan det vara så?

Hela dagen idag har bara varit helt åt fel håll. Är så frustredad just nu och jag bryr mig inte om vem som läser. Att människor kan vara så dryga?! Har ni helt tappat förståndet och inte förstår hur det socialasamspelet fungerar? Är så trött på mänskligheten så att jag kräks. Hålla god min kan jag göra men börja för i helvete inte vara otrevliga. Besserwissrar hela jävla högen.