> Söndagsångest!

Sitter här och har söndagsångest!
I morgon ska jag till tandläkaren, ha entreprenörsskap och historia. På entreprenösrsskap ligger jag efter i för att jag absolut inte förstår vad man ska göra. Men jag har fått det förklarat för mig typ en miljon gånger. Så nu sitter jag här och hets pluggar med Bob Dylan i öronen. Det funkar ju också men skulle ha föredragit att vara i fas!
Har inte bloggat alls den här helgen och det är för att jag har varit med min pojke 24/7 sedan klockan tre i fredags till kvart i nio idag.

Vi gjorde världens godaste nudelsoppa och har haft galet mysigt framför filmer!
Så nu tänker jag återgå till mitt hets pluggande!

Godnatt!

> Iron man & 22 månaders dag!

Sitter och väntar på att min pojke ska bli klar på toan så ska vi fira våran 22 månader dag genom att titta på Iron man och ha myskväll eftersom jag inte mår så mycket bättre än vad jag gjorde igår. Så dagens planer blev förflyttade några veckor! 

Men sånt är livet!

Om jag har tur så kan jag tjata till mig att vi ska titta på Star Wars eller batman kanske. Har jag tur? Det märker vi!

Afton!

Måste bara posta den här bilden en gång till! Så himla jävla söt!!

> Skulder

Sitter och mår helt värdelöst just nu!
Är i ett sådant behöv utav pengar så det finns inte. Mina telefonräkningar blir skyhöga men mamma vill inte spärra så att jag inte kan råka komma in på någon betalgrej. Så mina räkningar ligger på runt 600 kr.

Och eftersom idioterna på CSN inte gav oss något studiebidrag i augusti ligger jag efter med en mobilräkning. 
Jag kan säga att det inte alls är roligt att kunna köpa sig något fint. Jag har skulder på 1700:- som dessutom ökar med minst 429 :- i månaden. och det suger. Suger riktigt hårt!

Men betala hela studiebidragen ända tills du är skuldfri? 
JO, jag skulle jätte gärna göra det MEN nu är det så att 10 oktober fyller min kära pojke år. 21 November firar vi 2 år och månaden efter det så är det JULAFTON. Och jag kan inte fixa något jobb för det är andra som hunnit före mig. Jag skulle nästan kunna göra vad som helst. Men är det så att ett jobb bara ramlar ner och slår en i skallen?!
NEJ verkligheten suger och mitt år kommer suga eftersom jag aldrig blir skuldfri..

MVH En deprimerad tjej