> WHAT DOES THE FOX SAY!!

 

Råkade snubbla över den här låten på youtube, legendarisk!

> I came in like a wrecking ball

 
Det finns så himla mycket bra musik nu för tiden. Jag  har fastnat för Miley Cyrus låt "Wrecking ball" Den är så fruktansvärt fin och videon är epic. Helt genialisk. Den är riktigt tung och jag kan lova att det är en låt som jag kommer lyssna väldigt mycket på när jag är depp. Helt enkelt en sån låt.
Jag tycker att Miley är fruktansvärt stark. Att hon orkar hålla emot när hatet dränker henne med kallsup efter kallsup. Jag kan erkänna att det var onödigt utmanande på VMA, det var det. MEN Gaga hade nästan inga kläder alls på sig. Och kollar vi på hennes val av kläder så har ju inte det heller varit så girl-next-door.
Men det är okej för att det är Gaga. Kanske är vi mer emot Miley för att vi växte upp med henne som allas vår älskade "Hannah Montana" och Gaga kom från ingenstans och började chockera oss. Jag tycker i alla fall att både Gaga och Miley är två otroligt starka och fina kvinnor. Vi borde ta för oss mer här i livet!
 
"You only live once"

> Serie

 

Vi kör lite nostalgi bilder här. På tal om nostalgi så funderar jag på att smygtitta på Grey's Anatomy utan Pontus. Jag har dragit in honom i Grey's Anatomy världen, så han ska se alla avsnitt så jag kan få titta om på serien och just nu är vi i slutet på säsong 3!
Men jag vet att jag kommer ångra mig när jag ligger helt ensam i min säng och ser hur karaktärerna måste ta farväl av sina barn, partners eller föräldrar. Jag gråter lika mycket till varje jävla avsnitt. Så ligger jag där i min säng. Snorig och förjävlig. Ringer till Pontus och förbannar honom ifall han skulle dö utan att han hör ett ord av vad jag säger. Men vad ska man göra när man inte fått träffat sin pojkvän på en evighet?!

Shonda Rhimes, du har mig i ett järngrepp!