> Happiness

Glad tjej, glad tjej, glad tjej, glad tjej, glad tjej, glad tjej, glad tjej, glad tjej, glad tjej, glad tjej, glad tjej!

Pirrig, så himla mycket förväntningar och planer. Jag vill bara skriva ut allt på en gång. Men av erfarenhet så får det vänta. Jag har myror i kroppen och kan verkligen inte vara still. Att sitta framför sin dator och idiot le, ja ungefär så gör jag just nu. Och varför? Jo för att det går egentligen inte att vara lyckligare än vad jag är. Jag har så många fina människor runt omrking mig som gör att det inte alls är tufft att klara av vardagen. 
Ikväll ska det ätas pizza på repslagaregatan och det är fint.
Livet är fint!

> Awake my soul

 
Sitter i min ensamhet och trivs! Har Ben Howard, Passenger och diverse andra bra pojkar i bakgrunden. Tittar igenom min bilddagbok. Jag dokumenterade mitt liv, kameran var med precis hela tiden och en hel del "selfies" togs. Det finns nog bilder från i början av 08. Bilder från sex hela år tillbaks. Det är ganska fascinerande att se hur man utvecklades som person och hur utseendet ändrats från år till år. Hårfärger, frisyrer och kläder ändrades, sminket blev hårdare/mjukare och jag kommer ihåg varenda val jag gjort! Hur jag mådde, hur jag tänkte och hur otroligt osäker liten tjej jag var. Bilderna ovanför är relativt nära i tiden. 2010 och fram tills idag. 
Om sex år, sitter jag här på min blogg? Sitter jag och kollar igenom min instragram och minns tillbaka? Jag är 25 år om sex år. Vart befinner jag mig då? Jag vet att jag har grubblat väldigt mycket om framtiden i mina tidigare inlägg. Men jag kan inte låta bli. Lever jag då? 
Varje år vet jag vilket datum jag föddes på. Men jag lever helt omedvetet om vilket datum jag kommer dö på. Kanske är dagens datum min sista dag? Det är ingen som vet, är det någon som vill veta det? Döden är något mystiskt, hemskt men också något vackert. 
Livet är skört, livet är en gåva, livet är ett äventyr så vi tar ett djupt andetag och upptäcker livet tillsammans.
Nu kör vi!

> Nitton år
Idag är jag nitton år, nitton år och tre månader. Om nio månader är jag tjugo år. En jämn siffra. Jag är halvvägs till fyrtio om nio månader. Men idag är jag nitton år och mitt uppe i mitt tonårsliv. Jag njuter av varenda sekund, det här varar inte för alltid utan det är nu det gäller!

Nitton år!