28 Maj - Ågelsjön

Publicerad 2009-05-28 21:53:02 i Mitt liv, !,

Hejsan bloggen, ursäktar att jag varit seg dom senaste dagarna men jag har haft träning och läxor osv,


Utsikt från det höga berget (h ©

Okej, idag gick vi ju runt ågelsjön!

Såjävla kul det må jag säga!!

Först gick Jag, bonnie, lisa, becca, sebbe, pontus, alex och noack och sjöng bob marley - No woman no cry och hardrock hallelujah (; Så var vi kanske en tredjedel runt hela sjön och så började Oliver och Hannes muppa sig så jag filmade dom för att se om dom gjorde något roligt så bryter Oliver av en typ decimeter tjock pinne och slår den i huvudet så går den av i två bitar!? AHAHAH Så sjuk!!!!

sen så gick vi upp för ett berg som var typ som en trappa rakt upp bara det att det var fullt med lösa stenar och rötter som man skulle kunna snubbla på, (h

Så när vi kom upp så toppen började sebbe och pontus sjunga rocky och sprang och dumma sig, så jag höll på att dö av skratt.

Så hade bonnie och pontus kramis kallas ;D Mysigt. ?
Så kom vi tbx där vi började gå och så satte man sig ner typ halvdöd ? och bara softa en stund, så kommer bonnie på att hennes mobil är borta så hon går tbx och letar efter den så skrek hon på mig att jag skulle komma så sa hon att hon hittade den.

Så ja ba;

- KRAMKALAS PÅ DET :) :)!! <3
Så började jag springa till henne och hon till mig så när vi kramades så kom jag i så hög fart att hon ramla baklänges och jag över henne så låg vi och garvade på marken.
-fniss-

Sen blev alla lite övertrötta och försökte fälla varandra för vi satt på en stock lr ngt liknande och så drog man varnadra baklänges så man ramla med ryggen först! Så när vi hade gjort det ett par gånger så märkte vi att det låg pastasallad där och då knuffade jag så att Lisa skulle ramla i det så ligger hon med huvudet på marken och fötterna vilt vifftande i luften så råkade hon sparka pontus i "hivet" och så började jag såklart asgarva. Sen efter ngt timme åkte vi hem (;

Och bonnie följde med mig så hon låg och sov i soffan medans jag kolla på simpson sen kom hennes pappa och hämtade henne.

Då drog jag och mamma ner på stan och köpte ett linne till mig och sedan min skolavslutnings klänning, blev superfin <3
 
Skolavslutnings klänningen <33 bikbok 299:-Linne/tunika från gina; 149:- I belive (;
Tack mamma!!


Men nu måste jag gå annars blir inte mamma glad på mig,
Hejsvejs (;

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela